ASUS представи 3D мониторите Designo ML

Версия за печат

Компанията ASUS представи LCD мониторите Designo ML VG236 и PG276 с възможност за изобразяване на тримерна картина. Анонсираните устройства са снабдени със светодиодна подсветка и предлагат 1920х1080 резолюция (Full HD). Яркостта на мониторите достига 400 кд/м2, а честота на обновяване на изображението на екрана е 120 GHz. Времето за отоговор на матрицата е 2 мс. Диагоналът на модела VG236 е равен на 23 инча, а при версията PG276 - 27 инча.
В мониторите е реализирана фирмената технология Splendid Video Intelligence, увеличаваща дълбочината и интензивността на цветовете в реално време. Системата Smart Contrast Ratio (ASCR) обезпечава 10 000 000:1 ниво на динамичен контраст. Според информация от разработчика, режимът Eco позволява да се намали енергопотреблението с до 55% спрямо другите LCD монитори със същия диагонал.
Добре е да се спомене за наличието на Dual-link DVI и HDMI интерфеиси и поддръжка на технологията NVIDIA 3D Vision.
Мониторите ще бъдат демонстрирани по време на технологичното изложение Computex 2010, което ще се проведете през първите дни на юни в Тайван. Все още няма информация на цените на новите продукти.

Източник: ComputerWorld

Вашият рейтинг: Няма Средно: 5 (1 глас)
     
 

Публикувайте новo мнение

Картинка
Въведете символите от картинката без интервали.