Online Credit

Версия за печат

Уважаеми клиенти, можете да пазарувате стоки онлайн от нашия сайт на изплащане чрез TBI-CREDIT. Как става това:

Вижте примерния калкулатор за вноските по TBI-CREDIT : КАЛКУЛАТОР и се запознайте с Условията за кандидатстване. Трябва да сте над 18 години и да работите на постоянен трудов договор най-малко от 6 месеца.

 • Избирате стоката (стоките), която искате да закупите на изплащане (стоки със стойност над 100 лв подлежат на кредитиране), добавяте я (ги) в количката и натискате бутона "Заявка", разположен в сегмента "КОШНИЦА". Дотук всичко е както при обикновена поръчка.

 • След като изберете начин на плащане ("Плащане при доставка" или "Банков превод") напишете в "Коментари към заявката:", че искате online credit, след което трябва да изтеглите, разпечатате и попълните

  1. "ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ"

  2. "ИСКАНЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ TBI CREDIT"

 • Попълнените документи (2 броя) сканирайте или снимайте с фотоапарат (достатъчно за да се чете текста) и ги изпратете в графичен формат (обикновена картинка JPG, BMP) на sales@altech.bg. ЗАПАЗЕТЕ ОРИГИНАЛИТЕ на документите, които сте попълнили. Моля, попълвайте прецизно всички полета на двата документа, всички те са изключително важни с оглед одобряването за стока на изплащане и бъдете честни, информацията подлежи на проверка. Задължително сложете подпис върху документите на указаното място.

 • След като получим Вашите документи, наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката ви и допълнителни уточнения, ако такива са необходими.

 • След обработване на документите Ви, ще получите обаждане от наш служител за да Ви информира дали сте одобрен/а за стоковия кредит.

 • При одобрение задължително преснимайте Вашата лична карта (лице и гръб на една страна на листа), напишете с химикал трите си имена и "ВЯРНО С ОРИГИНАЛА", и се подпишете. ЗАПАЗЕТЕ ФОТОКОПИЕТО и го комплектовайте заедно с предишните два документа, които сте попълнили.

 • Ние ще Ви изпратим по куриер ДВА БРОЯ ДОГОВОР ЗА ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ, на които Вие трябва да се разпишете на указаното място. ЕДИНИЯТ ДОГОВОР ОСТАВА ЗА ВАС.

 • МНОГО ВАЖНО!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДАЙТЕ НА КУРИЕРА :

  1. ЕДИНИЯТ ДОГОВОР,

  2. КОПИЕ НА ЛИЧНА КАРТА (С МОКЪР ПОДПИС И ВЯРНО С ОРИГИНАЛА),

  3. ОРИГИНАЛ НА ПОПЪЛНЕНО ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ (С МОКЪР ПОДПИС)

ТЕЗИ ТРИ ДОКУМЕНТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ НАС, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ПРАТИМ СТОКАТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ГИ ПРАТИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО НА АДРЕС "Гр. София, жк. Гео Милев, ул. Манастирска 19, вх. 1, ап. 3, фирма Алтех ЕООД" И КОГАТО ВСИЧКИ ТЕЗИ ТРИ ДОКУМЕНТА СА ПРИ НАС, ЧАК ТОГАВА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА.

 • След като получим всички необходими документи от Вас издаваме фактура и гаранционна карта, комплектоваме ги заедно с Вашата стока и я пращаме по куриер. Това се случва от 24 до 48 часа, в зависимост от Вашият адрес за доставка.

 • Плащането на месечните вноски извършвате във всяка банка по Ваш избор, на посоченият IBAN и BIC, изписани във Вашият договор. На ОСНОВАНИЕ напишете номера на договора.

 • Доставката може да бъде начислена и разсрочена в плащането на стоката – допълнителна уговорка с клиента.

За редовни клиенти на Ти Би Ай Кредит ЕАД предоставяме отстъпка в размер на 35 % от лихвата.
За предсрочно погасяване на кредита Компанията не начислява лихва за остатъка от периода. Всички схеми са за погасяване при равни месечни вноски и без първоначална вноска.