Версия за печат

Добре Дошли в магазина на АЛТЕХ

АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия.

Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с нашите клиенти. Не казваме това, за да похвалим сами себе си. Просто споделяме думите на Вас – нашите клиенти, с които комуникираме всеки ден.

Коректно обслужване

Работим непрестанно за поддържането на съответствието на доставяните услуги, увеличаване удовлетвореността на клиентите и непрекъснато усъвършенстване на уменията на персонала.

Онлайн консултации

Възползвайте се от вградената функционалност за връзка с нашите консултанти - отзоваваме се на всички запитвания.

Удобни Плащания

Предлагаме разнообразни методи за плащане: наложен платеж, с банков превод, плащане с карта - epay, PayPal, както и варианти за покупка на кредит.

 

Какво Предлагаме

 
АЛТЕХ е мястото, където изборът на нова видео карта или обектив за фотоапарата ви гарантира не просто закупуването на продукт, а инвестиция в бъдещето.

Продуктовият ни каталог побира всичко ново от света на техологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Независимо дали имате нужда от съвет при избора на нов лаптоп, поправка на вече повреден такъв или замяна на някоя част от настолната ви конфигурация, нашите служители с удоволствие ще дадат съвет и при необходимост – напътствия при процеса на закупуване на даден продукт.

Страниците на уебсайта ни крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.

Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалние ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.

 

 

Екипът на АЛТЕХ

 

Данни

Фирма: Алтех ЕООД

Седалище и адрес на управление: гр. Свищов 5250, ул. Димитър Шишманов 4

Банка: Прокредит Банк

IBAN: BG40 PRCB 9230 1044 872810

BIC: PRCB BGSF

 

Контакти

Офис / магазин: гр. София 1408, ж.к. Иван Вазов, ул. Краище 27, бл.3, Магазин 1 (до пазара Иван Вазов, в съседство с аптека Ремедиум)

Телефон: 02/973 36 79, 0884 428 178

Електронна поща: office@altech.bg