За нас

Версия за печат

    АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с нашите клиенти.

Не казваме това, за да похвалим сами себе си. Просто споделяме думите на Вас – нашите клиенти, с които комуникираме всеки ден.

    Продуктовият ни каталог побира всичко ново от света на техологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Независимо дали имате нужда от съвет при избора на нов лаптоп, поправка на вече повреден такъв или замяна на някоя част от настолната ви конфигурация, нашите служители с удоволствие ще дадат съвет и при необходимост – напътствия при процеса на закупуване на даден продукт.

     Страниците на уебсайта ни крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.

    Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалние ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.

    АЛТЕХ е мястото, където изборът на нова видео карта или обектив за фотоапарата ви гарантира не просто закупуването на продукт, а инвестиция в бъдещето.

    Нашата цел е да предоставим необходимия спрямо нуждите продукт на клиентите си, уверявайки се, че изборът е правилен. Знаем, че сме помогнали при правилното решение, когато:

  • Продуктът отговаря на нуждите на клиента ни.

  • Продуктът се вмества в бюджета на клиента ни.

  • Продуктът разполага с техническата спецификация, за да служи в бъдеще на клиента ни.

    Философията и ценностите ни не позволяват да даваме съвети само за да облагодетелстваме себе си. Знаем, че помощта при правилния избор на нашите клиенти е основата за едно лоялно и перспективно приятелство.

    Ние сме на ваше разположение постоянно, независимо дали лампичката в чат-прозореца свети в зелено. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще помогнем при избора и поддръжка на продукт от каталога ни.

    Въпроси относно хардуерни или софтуерни продукти може да зададете през Live-чат функционалността на уебсайта ни или на нашата Facebook страница.

    Благодарим ви за доверието!

Екипът на АЛТЕХ

Данни: 

Фирма: Алтех ЕООД
Седалище и адрес на управление: гр. Свищов 5250, ул. Петър Ангелов 15
Банка: Прокредит Банк
IBAN: BG40 PRCB 9230 1044 872810
BIC: PRCB BGSF

Офис / магазин: гр. София 1408, ж.к. Иван Вазов, ул. Краище 27, бл.3, Магазин 1 (до пазара Иван Вазов, в съседство с аптека Ремедиум)

Телефон / факс: (+359 2) 973 36 79
Електронна поща: office@altech.bg

Dell Registered Partner Cisco Registered Partner Intel Technology Provider Gold AMD Select Partner Microsoft Partner