Цените крайни ли са?

- Всички цени в сайта са с начислен ДДС! При поръчване на определен продукт го получавате на цената на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим!

Мога ли да платя онлайн с карта?

- ДА - разработихме съвместно с epay.bg възможността за сигурно разплащане с карти през системата на BORIKA. Приемат се всички дебитни и кредитни карти на BORIKA, MAESTRO, MasterCard и VISA.

Защо цените са различни всеки ден?

- По-голямата част от асортимента ни е във валута, различна от лев (основно в USD). Според "Закон за защита на потребителите" цените трябва да бъдат в лева с ДДС, затова ние ежедневно актуализираме цените на стоките си спрямо курса, който сме заложили (Курс "продава" на Уникредит Булбанк).

Закупих продукт от вас и имам проблем с него. Какво да правя?

- Цените обявени в сайта ни са за покупка на даден артикул. В цената не влизат нито сумата за доставка, нито каквито и да е било други транспортни разходи (освен ако не е изрично упоменато). Към всеки продукт издаваме гаранционна карта. Голяма част от производителите имат оторизирани сервизи в страната и можете да използвате любимият за вас ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ. Можете разбира се и да ни донесете сервизният продукт (с куриер, на място ...). ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! - При изпращане с куриер трябва да има "опция преглед" за да се уверим, че продукта пристига в гаранционен вид! Ние ще го тестваме, ще го дадем в оторизираният сервиз и ако има проблем ще бъде заменен или ремонтиран. Максималният срок за реакция е 1 месец, като ние се стараем да е възможно най-бърз. Адресът и телефоните ни ги пише на гаранционната карта, както и в меню контакти на сайта (www.altech.bg/bg/contact).

Колко ще ми струва доставката?

- Работим с куриерски фирми, с които имаме договори за отстъпка на клиентите ни. Основната, с която подготвяме пратки е Speedy, като работим и с други куриерски компании (Транспрес, Еконт и др.). Изпращаме ги от София. За избрани от Вас куриери ще трябва да се допитате до съответната куриерска фирма за техните тарифи и условия.