Сряда, 20 Юли 2016

Altech Team

Версия за печат

Бизнес клас с екстремна устойчивост в 1.18кг. и целoдневен заряд

Тънък. Лек. Здрав. За среден калас Ultrabook™ тези атрибути не са често срещани, а в случая X1 Carbon, те са факт и са подчертани с по две черти. Новият X1 Carbon е много различен спрямо останалите устройства от среден и бизнес клас. Корпуса му е подсилен с въглеродни нишки и е преминал тестове за издръжливост в екстремни условия, където доказа и собствената си позиция. Батерията издържа почти цял ден, което гарантира лекия бизнес процес, включва по-бързи, по-мощни възможности за съхранение на данни и има иновативни докинг опции, в това число и безжична.

Бизнес ултрабук X1 Carbon

Tънък и лек...

С тегло от едва 1,18 кг, новият X1 Carbon претендира, че е най-лекият 14-инчов бизнес Ultrabook™ произвеждан до момента. А ширината от 16,5 мм го прави още по-удобен за презентации и представителен.

Практически неразрушим

Проектиран и произведен с въглеродни нишки от сателитен клас, новият X1 Carbon е най-здравият ThinkPad, създаван досега. Проведени са дузина тестове по военни стандарти за високо ниво на издръжливост, всеки от които при екстремни условия като прах, вибрация, топлина, студ, надморска височина, вода, влажност, слънчева радиация и плесен. Разчитате на ThinkPad независимо от това в какви условия ще попаднете, което го прави силно конкурентен. И разбира се, пълноразмерната клавиатура с подсветка е устойчива при заливане с течност, както бихте очаквали от един ThinkPad X1 Carbon.

С високоскоростна вързка по всяко време…

С 4G LTE-A получавате най-бързата, най-напреднала и най-иновативната технология за мобилна връзка. Можете да подобрите продуктивността си с докинг станцията WiGig по избор (налична само с 2K дисплей), която ви позволява да свържете безжично два дисплея, аудио устройства и други.

Цели 11 часа на линия само с 1 зареждане

С X1 Carbon можете да останете на линия през целия ден, тъй като батерията издържа до 11 часа*. * Въз основа на тестване на три различни продуктови конфигурации с MobileMark 2014. Животът на батерията зависи в голяма степен от настройките, употребата и различни фактори.

Мощни възможности

Новият X1 Carbon е с операционна система Windows 10 Pro, с надстройка до Intel® i7-6600U от 6-то поколение и с vPro, което означава бързи изчисления, гъвкавост и повече сигурност. Малко повече от другите, X1 Carbon е сертифициран за Skype for Business, включва вградени високоговорители с Dolby® аудио и HD уеб камера с подобрено качество за конферентни разговори и видео чатове.

Бизнес ултрабук от ново поколение X1 Carbon

Вече може да си отдъхнете по време на бизнес презентация!

X1 Carbon ще се справи съв всички бизнес цели в рамките на 11 часа и 1 зареждане

X1 Carbon бизнес класа в бранша на ултрабуците

Дисплей, който ще ви накара да се гордеете с работата си

2K (2560 x 1440) дисплеят и антирефлексният екран означават повече, защото изображенията са истински и реални, текстът се чете с лекота, а цветовете по-реални. Технологията IPS ви позволява да гледате екрана от ъгъл почти 180-градуса, а освен това и не се зацапва. Предлага се също с FHD IPS (1920 x 1080) дисплей.

Повече сигурност

Поради важността на данните от бизнес клас, от Lenovo са усъвършенствали сигурността, за да сте по-защитени от всякога. В X1 Carbon е включен четец за пръстови отпечатъци с Touch сензор, който е по-надежден и по-точен от стандартните четци с приплъзване. Този Ultrabook® включва и Trusted Platform Module (TPM), който е специализиран чип, предназначен за защита на хардуера.

Повече работно пространство

Ако желаете може да свържете безжично своя X1 Carbon към докинг станцията ThinkPad WiGig. И да превърнете X1 Carbon в настолен център, включващ LAN, видео изходи, USB портове и други, от които можете да се възползвате, без да прокарвате допълнително кабели и конструкции за тяхното прикриване.

( 3 гласа )
33
Напишете първи мнение!