Вторник, 9 Август 2016

Altech Team

Версия за печат

Компактен четец, с HD дисплей и "edge to edge" дизайн на екрана!

Повърхостта на екрана е абсолютно гладка и плоска- от край до край. Управлението на устройството е лесно благодарение на тъч дисплея и допълнителните механични бутони. С новият HD екран „E Ink Carta“ шрифта и буквите са много по-четливи и ясно изобразени. Нов дизайн със скосени ръбове и дебелина само 8мм.

Бизнес ултрабук X1 Carbon

Нов дизайн

Новият дизайн е базиран на « edge to edge » технология на дисплея, който прави визуализациите върху цялата площ. Несравнима тънкост на корписа за по-голяма лекота и компактност: само 8 мм дебелина и тегло 190 гр! Абсолютно всичко необходимо Cybook Muse лесно да се прибира в джоба или чанта за добра мобилност. Екипът на BOOKEEN намали размерът на е-четеца с 17% в сравнение с неговия предшественик, Cybook Odyssey, докато предоставя все още от 6″ на страница за четене.

E Ink® HD екран: удоволствие за очите ви!

Със своя екран E-Ink Carta (1024 x 758 пиксела) и резолюция от 213 DPI, четенето е още по-приятно благодарение на точността на точката и острите ъгли на шрифта!

Нов интуативен и подреден интерфейс

Интерфейсът е изчистен и лесен за употреба, а ергономичният дизайн го допълва. Освен това, Cybook Muse предлага богат интерфейс с нови функции за опростяване по време на четене, като например:

  • Може да менажирате колекции
  • Проследява позицията ви в режим на книга
  • Текстова търсачка
  • Организирате работата си с бележки
  • Опции за персонализиране
  • Ново меню за текстови параметри
  • Нов PDF метод за четене

Нов ултра оптимизиран шрифт за четене!

Cybook Muse предлага ултра-оптимизиран шрифта за електронни четци: Caecilia. Прецизността, яснотата на кривите и остротата на контраст, всеки един детайл е взет под внимание и се грижи за приятното четене.

Тъч дисплей и механични бутони

Няма компромис с Cybook Muse, разполага с абсолютно всичко необходимо! Можете да включите страници директно на екрана или използвайте левия и десния бутони на читателя, който е удобно разположен за улесняване на четенето с една ръка!

Компактен четец на книги

Четете книги почти цял 1 месец само с едно зареждане

Перфектният спътник по време на почивка и релакс

Четеца за кинги издържа почти един месец само с едно зареждане на батерията

Нова опция за четене на PDF книги

За потребителите, които предпочитат PDF книги, тази нова функция на софтуера прави четенето лесно. Активирате функцията и се наслаждавате на вашето безупречно PDF четене. Можете да проверите вашата зона за четене в страницата в случай на увеличение, благодарение на миниатюра в горния десен ъгъл на екрана.

Новата батерия издържа почти месец с 1 зареждане

Избете Cybook Muse Essential за ваш спътник през почивката. Защото може да се грижи за вашето дневно четене или моменти на плажа и то с лекота, защото може да издържи почти цял месец с едно зареждане на батерията. Вече няма да е необходимо да проверявате заряда преди пускането на любимото ви четиво.

Теглите заглавия свободно

Цифрова електронна книжарница е достъпно 24часа. Повече от 150,000 книги могат да бъдат изтеглени за няколко секунди чрез Wi-Fi връзка. BOOKEEN магазина ви дава достъп до най-важните каталози на издатели и ви помага да изберете следващата си електронна книга, където и да сте! Читателите могат да се свързват към всички онлайн книжарници, благодарение на уеб браузъра: можете да изтеглите стотици хиляди електронни книги.

( 3 гласа )
53
Напишете първи мнение!