Събота, 2 Юли 2016

Altech Team

Версия за печат

Механична RGB геймърска клавиатура

Клавиатура специално създадена за нуждите на съвременните геймъри. Разполага с програмируеми бутони, адаптивно осветление с избор от 16.8 милиона цвята, Romer-G™ технология превключваща бутоните 25% по-бързо от останалите. Превърнете дисплея на вашия мобилен телефон или таблет в активна док станция, чрез която имате пълен контрол и мониторинг в реално време. Всеки един бутон има потенциала да издържи на 70 милиона клика. Формата на борда е разработен така, че да щади натоварването на китката и пръстите.

Геймърска клавиатура Logitech G910

Romes-G механично превключване

Изключителните Romer-G™ механични превключватели задвижват клавишите на G910 до 25 на сто по-бързо. По-бързите клавиши ви дават повече предимство в битките, за които всяка милисекунда е важна.

Интелигентно RGB осветление

Имате възможност да маркирате клавишите според нуждите в играта например всеки бутон може да е с цвета на магията от играта, което води до бърза ориентация и действия. Разполагате с палитра за адаптивното осветление от 16.8 милиона цвята. Всеки бутон е очертан с красиво цветно сияние.

По време на игра получавате статистика и контрол от мобилния екран

Използвайки вашия мобилен телефон или таблет имате възможността да наблюдавате в реално време по време на игра важна информация за компютърната система, игра или друг вид настройка. Приложението Arx Control въвежда възможност за втори екран, както и механизъм за регулиране на смарт док клавиатурата, за по-голяма функционалност се поддържа от iOS® и Android ™ устройства.

Logitech G910, ексклузивна технология за бутоните

Бъдещето на гейм клавиатурите е ясно, вижте го!

Logitech G910

Logitech G910 - програмируеми бутони

Може да настроите макроси или да персонализирате команди

Персонализиране на любимата ви игра с помощта на 9 индивидуално програмируеми G-бутони. Orion Spark поддържа до 27 команди в цели три профили за максимално удобство. Logitech Gaming Software прави създаването на команди лесно и гъвкаво според нуждите ви.

Специализирани Медия бутони

Използвайте специални медийни контроли, за да възпроизвеждате или паузирате в аудио или видео формат. Въртящият бар на борда регулира силата на звука, или прескача към най-добрите сцени с натискането на един бутон.

Бутоните са предназначени за геймъри

G-бутоните са позиционирани за оптимална скорост и достъпност, а Orion Spark ключовите капачки са внимателно проектирани, за да предотвратят пропуските по време на игра. Двете опорни точки за китките гарантират за допълнително удобство и спокойствие.

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!