Петък, 6 Май 2016

Altech Team

Версия за печат

Ще ви достави истинските елитни резултати по време на игра

1355 MHz engine clock за по-добра производителност и изключително преживяване по време на игра.

DirectCU II с патент Wing-Blade за 0dB шум от вентилатора, осигурява максимален въздушен, охлаждащ поток с повече от 20% производителност и 3X по-тиха среда.

Auto-Extreme Технология с Super Alloy Power II доставя високи резултати и стабилна графична среда. GPU Tweak II с Xsplit Gamecaster предоставя сигурни, стабилни и постоянни резултати по време на игра след оверклок на графичния процесор и памет.

AUTO-EXTREME Технология

Всичките графични карти на гиганта ASUS вече са произведени чрез използването на AUTO–EXTREME технологии, на първо място, 100% автоматизиран производствен процес, който включва първокласни материали, за да постави нов стандарт за качество. На второ място AUTO–EXTREME технологията осигурява сигурно качество за графичните карти, като подобрява тяхната производителност и поставя основите за дълъг живот. На трето място този нов производствен процес е щадящ и към околната среда, премахва използването на вредни химикали и намалява консумацията на енергия с 50%.

Охлаждане с DirectCU II патентована технология

20% повече в охлаждането и 3X по-безшумна среда. Иновативна система от медни тръби разположени по начин, който позволява пряк контакт с повърхността на графичния процесор. Този метод повишава с 20% охлаждането на повърхността, а вентилаторите подпомагат допълнително с активно и безшумно охлаждане на медните тръби.

ASUS STRIX GEFORCE® GTX 950

Двойна система от вентилатори с 0db работен шум и 105% повече въздух под налягане за по-стабилно охлаждане.

Безшумно движение на перките

DirectCU II двойна система от вентилатори с 0 db шум защитени с патентована технология, нов дизайн на перката, който осигурява максимален въздушен поток и подобрява с 105% статичното налягане от въздух върху радиатора, докато работи в 3X по-тиха среда. Безшумните перки ви осигуряват спокойната и тиха среда, за да се насладите на игри като League of Legends® в пълна тишина – защото вентилаторът спира напълно, когато температурата на GPU остава стабилно.

5–фазова Super Alloy Power II

Инженерите на ASUS интегрираха компоненти с разширени възможности за да постигнат добра и надеждна среда. Super Alloy Power II значително повишава ефективността по време на игра, намалена е загубата на мощност, 2X по-безшумен компонент при пълно натоварване, 50% по-хладна повърхност от предни разработки.

( 0 гласа ) Напишете първи мнение!