Вторник, 24 Май 2016

Altech Team

Версия за печат

Мощна настолна конфигурация в стилен и спортен корпус

Настолна слим система, която обединява повечето съвременни иновативни системи. Настолната конфигурация разполага с мощен и надежден хардуер, с който може да подкарате съвременните претенциозни игри или висококачествени филми, на които да се наслаждавате с пълно удоволствие. Новият Acer Aspire U5-710 е с нови размери за по-добро удобство и комфорт вкъщи, 23.8″ серия Aspire U5 е произведена в слим вариант (37 mm) с елегантна и спортна линия отговаряща дори на съвременния интериор.

Acer Aspire U5-710

Intel® RealSense™

Иновативна изчислителна камера от Intel®, която може да сканира обекти в 3D вариант, предлага безконтактно разпознаване, което само по себе си отваря нови възможности специално за вас.

3 пъти по-добра визуална наслада

Филмите, видео клиповете, всичко изглежда страхотно на Aspire U5 Series. Серията притежава Full HD дисплей, който предлагат широк ъгъл на гледане и реалистични цветове с IPS1 технология и Acer CineBoost Colour Engine.

Acer Aspire U5-710

Външен вид излъчващ SMART технология

Елегантни и заоблени външни форми с тунирани панели наподобяващи спортна серия на автомобил. I / O портове са разположени дискретно и предпазени с отваряеми панели

Acer Aspire U5-710

Зашеметяващо качество на звука

С високоговорителни настройки чрез Acer True Harmony ™ технологията и Dolby® Audio ™ ще се насладите на смели и реалистични звуци.

Кристални и директни уеб чатове

Aspire U5 са предназначени да осигуряват кристално чисти уеб чатове с непрекъснат звук и визуални ефекти чрез Acer Purified.Voice технология, Full HD уеб камера 2 и двойните цифрови микрофони. Микрофоните също помагат за оптимизирането на CORTANA за Windows.

Clever комфорт

Изчислителни технологии Acer Bluelight Shield ™ и Flicker–less, които имат за цел да оптимизират картината, за да щадят очите от продължително гледане на екрана. Регулируем екран, с който можете да изберете ъгъла (-5 ° до 25 °), който е най-подходящ за гледане на вашите нужди.

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!