Сряда, 31 Август 2016

Altech Team

Версия за печат

Кинематографска камера в джоба ви

Сериозната фотография изисква сериозен фотоапарат. Това е Nikon 1 J5. стилен, богат на функции и бърз. Висок клас, 20 кадъра в секунда с непрекъснато снимане с AF, 20,8–мегапикселови изображения. Голям CMOS сензор, задно осветен, с незначително време на закъснение по време на снимане, с този фотоапарат може да уловите моменти и HD филми, които с огледално-рефлексни фотоапарати пропускате. Лек и компактен, но напълно оборудван с професионални контроли. Натурална форма за ръката и с истински външен вид. Всичките екстри и възможности с които разполага Nikon 1 J5 ви гарантират за професионална перспектива във вашата фотография.

Nikon 1 J5

Заснемате пози и забележителности, които другите камери пропускат

Бързината на Nikon 1 J5 може да улови моменти, за които DSLR апарати не биха се справили. Модерна система за автофокус използва 105 AF точки за моментално идентифициране и фокусиране върху обекта. Задържайки бутона за снимане вие превръщате всяка секунда в добре изглеждащ фокусиран кадър при това с възможността от 20 кадъра за една секунда. Налице е нов спортен режим с възможност за бързо превключване до портретен или друг режим.

Чудо в качеството на изображенията, правите видео и изображения в различни типове светлина без компромис в детайла

20,8-мегапиксела резолюция. Nikon 1 J5 е снабден със задно осветен (BSI) CX-формат CMOS сензор за изображения, събира повече светлина, отколкото традиционните CMOS сензори, което позволява по-бърза скорост на затвора и подобрения в чувствителността на светлината. EXPEED 5А изображението осигурява богати цветове, плавни тонове и остри като бръснач подробности във всяка снимка и Full HD видео. И когато светлината е много ниска, снима до ISO 12800, поддържа високо ISO шумопотискане.

Изключителен контрол

При Nikon 1 J5 управлението е повече от лесно. Сензорния екран позволява 180° наклон за да ви е удобно да снимате от всеки ъгъл. Можете бързо да изберете режим на експозиция, включително пълен ръчен контрол, от специализирания PSAM диск, лесен за навигация и интуитивно меню за управление. Можете дори да персонализирате бутон.

Изпращате снимки и видео към вашите смарт устройства с Nikon Wi-Fi и NFC

Бързо и лесно може да изпращате снимки и видео безжично от Nikon 1 J5 към съвместим смартфон или таблет – използвайки вграден Wi-Fi и NFC. Веднъж свързан, с помощта на приложението Wireless Mobile Utility., Можете да използвате вашия съвместим смартфон или таблет, за да споделите вашите материали по време на движение и дори контролира Nikon 1 J5 какво вижда.

Nikon 1 J5

Сериозен апарат със сериозни качества

Не отстъпва пред скъпите DSLR камери

Демо снимка от Nikon 1 J5

Толкова много възможности, лесно преносими, лесно приложими

С Nikon 1 J5 имате на разположение превъзходна комбинация от качество на изображението и портативност, скорост и гъвкавост, креативност и свързаност. Майсторски проектиран от вътре и отвън, този фотоапарат е по-бърз от който и да е DSLR фотоапарат на пазара**, може да заснемете висококачествени снимки и при слабо осветени моменти, снимате с 20.8–мегапикселова технология или 1080 / 60p видео резолюция, режим на заснемане и в бавни обороти, HDR (High Dynamic Range) снимки и още много други екстри, в това съотношение на пазара може да намерите само няколко модела фотоапарати, но те не са достатъчно малки, за да ги вземете с вас навсякъде. Може да го оборудвате с почти всичките легендарни DSLR обективи от NIKON. Притежава 180° въртящ се сензорен екран, пълен ръчен контрол, нови бордови ефекти и дори Wi-Fi® и Near Field Communication *** (NFC) за споделяне на вашите снимки по време на движение, Nikon 1 J5 е пресечната точка на модерна технология, качество на изображението и мобилност.

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!