Сряда, 4 Юли 2012

Altech Team

Версия за печат

Скъпи приятели,

Стремим се постоянно да добавяме нови и нови функционалности на сайта ни, които да бъдат полезни за Вас. Последното, което добавихме, е автоматично изчисление на кредитните вноски на определен продукт.

Можете да видите таблицата с вноските като отидете на който и да е продукт от нашият каталог и изберете таб "Кредит". Автоматично се изчисляват вноските по TBI Credit и Unicredit Bulbank, тъй като с тях работим най-добре а и позволяват дистанционно кредитиране. Освен това предлагаме кредитиране и с ЦКБ, както и за клиентите с Euroline карти - разполагаме с POS терминал на Пощенска Банка, от който също може да се пусне кредит на вноски. Тях все още не сме направили да се изчисляват автоматично, пък и много цифри ще станат - има опасност да се объркате от толкова много и различни периоди, вноски и т.н. :)

Направено е тази таблица автоматично да излиза само за продукти над 150 лв., тъй като това са изискванията на кредитните компании. За продукти с по-малка стойност излиза информация за кредитните компании, с които работим, плюс калкулатори за изчисление.

Други добавки и промени, които направихме:

- променена продуктова визия - има още какво да се желае, но работим върху идеята да е по-прегледно и подредено всичко.

- премахване на т.н. Capcha обекти. Вече няма нужда да разчитате различни замазани картинки, да решавате логически задачи и т.н. за да разберем че не сте "робот". Използваме външен сървър за това нещо, така че вие да можете да пишете ревюта, коментари и въпроси възможно най-лесно.

- договорихме 25% отстъпка от тарифите на Спиди, за да можем да Ви предложим колкото можем по-ниска куриерска такса. Сменихме и бутона за изчисление на таксата при правенето на заявка, защото се оказа, че голяма част от клиентите ни не го забелязват...

- работим върху филтриране по различни параметри в категориите, но поради големият и разнообразен обем на информацията, става малко по-трудно, отколкото очаквахме ...

Има и други неща, но са по-несъществени. Разбира се продължаваме да се стремим да имаме голямо разнообразие от продукти, като най-важното за нас е да са актуални, налични и на добра цена. Другото най-важно за нас е всеки клиент да остане възможно най-доволен от услугите ни и винаги сме работили на принципа "По-добра услуга - повече приятели"

Всичко това го правим с цел сайта ни да бъде полезен за всички, които го харесват и поне отвреме навреме влизат да разгледат какво ново има в нашият "свят" на технологиите.

Поздрави на всички и хубаво лято.Cool

( 4 гласа )
54
Напишете първи мнение!