Четвъртък, 23 Септември 2010

Altech Team

Версия за печат

NVIDIA обяви най-новото попълнение към своите Fermi-базирани графични процесори, а именно NVIDIA GeForce GTS 450 Поддържащите DirectX 11 чипове идват с ориентировъчна цена 319 лева. Според последното проучване на Steam, което се явява водещ индикатор за хардуера, използван от PC геймърите в момента, 56 процента от геймърите играят в по-ниски разделителни способности, типично между 1280x1024 и 1600x1050. Графичното ядро GTS 450 е специално създадено да се представя отлично в тези резолюции, осигурявайки DX11 производителност с 4X Anti-aliasing, давайки възможност на повече геймъри да се насладят на изключително детайлни герои, терен и цялостната виртуална среда с отлична производителност.
За игри и приложения, които използват теселация – ключов елемент от DirectX 11 - GTS 450 успява да осигури до 65% по-бърза производителност спрямо най-близкия конкурентен продукт, твърдят от NVIDIA.
Освен пълна поддръжка за технологията NVIDIA 3D Vision, GeForce GTS 450 също така осигурява достатъчно графична мощ, за да може геймърите да се насладят на качествена графика с висока резолюция и да могат да гледат Blu-ray 3D филми в стерео 3D режим. А в комбинация с технологията NVIDIA SLI, най-добре скалиращата се платформа за съвместна работа на повече от един графичен процесор, геймърите ще могат да увеличат производителността, добавяйки втора GTS 450 видеокарта в своя компютър, стига бюджета да го позволява.

Източник: Computerworld

( 1 гласа )
51
Напишете първи мнение!