Петък, 17 Юни 2016

Altech Team

Версия за печат

Победител в тестовете за универсална геймърска мишка за 2016г.

На вашето внимание ви представяме най-бързата универсална геймърска мишка, Logitech G502. Тя разполага със специално разработен ергономичен дизайн за по-добро усещане по време на игра, възможност за бързо превключване от 200DPI до 1200DPI, адаптивни LED светлини и възможност за конфигуриране на хиляди персонализирани гейм профила. В нея е вграден и най-бързия на пазара оптичен сензор, който ви осигурява време за реакция от 1 милисекунда, бутоните издържат на 20 милиона клика, а базовите крачета достигат до заветните 250км за измината площ. Баланса и теглото на мишката е изцяло под-ваш контрол, защото може лесно да управлявате магнетичните и тежести.

най-бързата универсална геймърска мишка, Logitech G502

Изключително точен и отзивчив оптичен сензор

Вземете максимална точност за проследяване на движението от най-отзивчивия оптичен сензор (PMW3366). Logitech G Delta Zero ™ технология, която минимизира бързината и увеличава прецизността на оптиката по време на фокусиране. Бързо превключване на DPI, пет настройки от 200 до 12 000 DPI *. * Logitech Gaming Software се изисква за някои DPI настройки

Баланса и теглото на мишката е под ваш контрол

Персонализирайте в своя полза. Пет бр. 3.6g тежести идват в комплект с вашия Proteus Spectrum. Използвайте няколко от тях или всички в определени зони, които допадат на вашата ръка, избирате повече или по-малко. Тази мишка може да бъде съобразена с вашите предпочитания.

16,8 милиона цвята, от които да избирате

Регулируемото и адаптивно RGB осветление ви дава възможност да избирате от 16,8 милиона цвята. Използвайки Logitech Gaming Software, вие изберете цвят на осветлението и яркост така, че то да съвпада с вашия стил, система или среда. Можете също така да настроите осветлението да спи, когато не използвате вашата система.

Logitech G502

Logitech g502

Най-добрата универсална гейм мишка

Най-добрата универсална гейм мишка

Лично управлявате производителността на G502

Адаптиране спрямо различни повърхности. Можете да получите по-добра точност с помощта на фина настройка за оптичния сензор в Proteus Spectrum спрямо игралната повърхност. Чрез настройката на мишката, за повърхност, получавате подобрена точност и отзивчивост.

11 програмируеми бутона

Програмирайте любимите си команди и макроси за всеки от бутоните, 11 на брой. Може да управлявате хиляди профили от вашия компютър, или да запишете настройката си на един от борда на профилите.

DPI превключване по време на игра

Може да бъдете необратима сила с Proteus Spectrum и да управлявате лесно, ниско или по-високо DPI. Превключвате от прецизна 200 DPI насоченост, към светкавична 12000 DPI, може да персонализирате до 5 индивидуални настройки от профила.

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!