Понеделник, 9 Май 2016

Altech Team

Версия за печат

Първият геймърски лаптоп с течно охлаждане

Ненадминато охлаждане. Екстремна производителност. ASUS ROG GX700 е първият геймърски лаптоп оборудван с иновативно течно охлаждане. Проектиран така, че да ви даде ненадмината мощ, възможност за оверклок за вашите екстремни резултати по време на игри или професионални инициативи. Този лаптоп се превръща във вашата свръх модерна неразделна джаджа. GX700 пристига при вас с Windows 10 HOME, процесор Intel® Mobile K-SKU с възможности за оверклок за допълнителна мощ, NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 графична видео карта с DDR4 RAM, за ултра постижения.

ROG – Ексклузивно водно охлаждане специално за оверклок

ROG-Ексклузивното водно охлаждане позволява на ROG GX700 ненадминати оверклок резултати, които ви позволяват да доминирате дори над настолните геймърски конфигурации. Охлаждащият модул управлява течността да циркулира свободно около всички компоненти на GX700, за да събере топлината от тях, след което се завръща отново и мощни радиатори я неутрализират. Връзките между охлаждащия модул и компонентите се грижат за плавното и безпроблемно охлаждане. Течното охлаждане се грижи и за генерираната топлина от оверклокнатия процесор на GeForce GTX 980. По този начин може да се насладите на допълнителен потенциал от 20% и да запазите стабилната основа на системната конфигурация. Двойната сепарирана система за охлаждане ви помага постоянно, за да поддържате без проблем високите резултати от оверклока на системата.

Специално формулирана висока охлаждаща течност

Специално формулираната охладителна течност осигурява протекция на всички вътрешни компоненти и материали, от които е изградена системата: алуминий, желязо, стомана и медни сплави. Много нисък процент на изчерпване, което неутрализира необходимостта от добавки, за да се предпази системата. Течното охлаждане намалява температурата на CPU и GPU с 31% и 33%.

Първият геймърски лаптоп с течно охлаждане в цял свят. Изберете най-доброто за гейм или професионална перспектива.

Екстремни резултати при оверклок

Високи резултати при оверклок

Течното охлаждане на ROG GX700 ви позволява оверклок от нова величина. Резултатите от теста 3D Mark 11 за видео картата на ROG GX700’s NVDIA GeForce GTX 980 скочи на 43% от 14000 на 20000! Оверклокнатия процесор Intel® Mobile K-SKU повиши производителността си до 48%, с включване на буст системата с още 10%, чистота на клока от 100MHz до 110MHz. Още и още, DDR4 RAM паметта може да се бустне до 31% с чистота от 2133MHz до 2800MHz тези резултати дават на GX700 неповторими постижения дори спрямо настолните ТОП геймърски конфигурации.

Реално 4K UHD изживяване

ROG GX700 e първият 17-инчов геймърски лаптоп, който ви потапя в реална 4K UHD среда. Водното охлаждане осигурява повече стабилност и производителност, която подпомага допълнително реализирането на 4K UHD картина.

4K UHD Геймърски лаптоп с G-SYNC™ технология

GX700 разполага с панел за настройка 4K UHD NVIDIA® G-SYNC™ за плавно потапяне към страхотните 4K геймърски изживявания. G-SYNC™ технологията синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор, за да ви достави картина без закъснение, разкъсване или заекване, и всичко това се случва толкова бавно сякаш не се натоварва производителността на машината.

( 1 гласа )
51
Напишете първи мнение!