Събота, 4 Юни 2016

Altech Team

Версия за печат

Перфектният вариант за пространство, скорост и мобилност

Представяме ви нещо изключително от света на портативните устройства и е сътворено от Transcend, водещия производител на твърди дискове в света.

Външният SSD диск StoreJet 500 специално за MAC

StoreJet 500 това е портативен SSD диск таргетиран специално за потребителите на марката APPLE и по-конкретно за MAC.

StoreJet 500 не е само твърд диск, а това е ултра бърз външен SSD диск снабден с Thunderbolt™ и SuperSpeed USB 3.0 интерфейси, за ненадмината бързина.

StoreJet 500 разполага с огромното пространство от 512GB, облечено в зашеметяващия стилен и метален характер, отличаващ устройствата на Apple в компютърния бранш.

Външен SSD дикск за MAC

Thunderbolt™ интерфейс за светкавично бързи скорости

С разширените възможности на Thunderbolt™, който разполага с два канала на един порт, портативния SSD диск StoreJet 500 може едновременно да предава и приема данни с несравнимата скорост до 10/Gb/s. В същото време StoreJet 500 разполага и с SuperSpeed USB 3.0 интерфейс с поддръжка на UASP, предоставяйки 10 пъти по бърз трансфер от възможностите на USB 2.0. Освен това на един Thunderbolt™ порт има възможност да се включат последователно до 6 Thunderbolt™ устройства, което предразполага към по – широки възможности, защото трансфера остава сигурен без да има риск от загуба на ценна информация и време.

Имате нужда от повече пространство?

Само е необходимо да свържете StoreJet SSD диска към вашия Mac и вече разполагате с още повече простраство, за вашите филми, фотография и музика. SSD дискове StoreJet варират от 256GB до 1TB. Ако все още сте жадни за пространство може да навържете още 4, 5 или дори 6 SSD устройства от тази серия и ще имате капацитета на мини сървър станция при това подвижна.

Бърз, мобилен ненадминат StoreJet 500

Външният SSD диск разработен специално за потребителите на марката Apple

Баланс между скорост и пространство

SSD StoreJet 500

Удобен, здрав и елегантен дизайн

SSD StoreJet 500 е форматиран в HFS + за вашия Mac и напълно поддържа Time Machine®. StoreJet 500 може да издържи 5 пъти по-голям шок от стандартен твърд диск, което допълнително защитава данните ви. Нещо повече, неговия висококачествен метален дизайн допълва вашия Mac с лъскав и елегантен външен вид.

Transcend Elite Софтуер

Transcend Elite разполага с лесна за употреба потребителска навигация, която помага да управлявате и менажирате вашите StoreJet SSD дискове с лекота. С този софтуер може да поддържате вашите данни винаги в актуално състояние и те да бъдат защитени.

Thunderbolt and USB 3.0 кабелите са подсигурени

Всичките ви необходими кабели са подсигурени в кутията и са готови за употреба. Просто ги изваждате, включвате и започвате да управлявате вашите данни.

( 3 гласа )
33
Напишете първи мнение!