(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

“Altech.bg” възстановява всички суми, платени от Клиента (физическо лице спрямо ЗЗП), без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на Клиентът да се откаже от договора в законовоустановения срок.“Altech.bg” е длъжен да възстанови получените суми, като използва същото платежно средство, използвано от Клиентът при първоначалната трансакция, освен ако Клиентът е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Клиентът.Tранспортните разходи при връщането на стоката са за сметка на Клиента. Това право не важи за продукти, на които е активиран софтуерен продукт.

Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания. “Altech.bg” запазва правото си, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари, гаранционна карта, да прецени дали да приеме върнатата стока.

* Съгласно чл. 57, т. 5, от ЗЗП Потребителят не може да упражни правото си на отказ и връщане в 14-дневен срок за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

* На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ намалена стойност на закупената стока. ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 15% и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите за доставка, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/.  ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 25% и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите за доставка, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто  функциониране/.

 До 

АЛТЕХ  ЕООД

гр. София 1408, ж.к. Иван Вазов, ул. Краище 27, бл.3, Магазин 1 (до пазара Иван Вазов, в съседство с аптека Ремедиум) 

Телефон / факс: (+359 2) 973 36 79 email: sales@altech.bg 

С настоящото уведомявам/уведомяваме, че се отказвам/отказваме от сключения от мен/нас договор за покупка на следните стоки: