Четвъртък, 12 Май 2016

Altech Team

Версия за печат

Microsoft Surface PRO 4

Мощността на лаптоп от висок клас и мобилността на таблет, просто Универсално. Върху Surface Pro 4 може да подкарате и управлявате всичките десктоп софтуери и без да се лишавате от пълната фукнционалност на операционната система. Същевременно сте по-леки от всякога 0.8кг., Дисплеят е „PixelSense“ има изключително висок контраст и много ниски отблясъци. Може да преминете от режим таблет към лаптоп, само с едно движение, като активирате мултифункионалната стойка с клавиатура. Може да направите бързи записки с Surface Pen, без никакви проблеми. Когато трябва да се свърже с други устройства и аксесоари, Surface Pro 4 има разширени безжични възможности и всички портове, от които се нуждаете.

Microsoft Surface Pro 4, презентация

Изключителна и завидна производителност, за таблет

Различните разновидности на Surface Pro 4, предлагат 6-та генерация Intel Core m3, i5 и i7 процесори. Таблетите Surface Pro 4 са не само по-мощни, те са по-тихи, работят с иновативен охладител, и са по-ефективни, отколкото всички останали на пазара. Тeзи мобилни джаджи предлагат впечатляващ живот на батерията до 9 часа, която прави вашия Surface Pro 4 в новата ви мобилна работна станция. Вече може да работите на това уникално мобилно устройство с няколко професионални програми едновременно, без да усещате, че всъщност не сте на ПС или лаптоп. Камери, предна 5MP и задна 8MP със система за автофокус. Искате видео конференция? Няма проблем, работите с колегите ви от цял свят? Конферентната връзка никога не е била по стабилна и уверена, както сега.

Работите с Windows и MS office, бързо и перфектно

Независимо дали използвате таблета с докосване, Surface Pen, мишка или клавиатурата, Surface Pro 4 използва Windows 10 Pro безотказно и с пълна функционалност. Създавате, редактирате и споделяте документи в Microsoft Office с лекота. Също така, Surface Pro 4 поддържа всички софтуери от професионална перспектива, включително Adobe Creative Cloud, Citrix, AutoCAD, или Visual Studio.

Microsoft Surface Pro 4 в действие

Microsoft Surface PRO 4

Готови ли сте да посрещнете, най-иновативния и професионален таблет в света?

Microsoft Surface Pro 4, в бизнес перспектива

Разширени възможности специално за вас от Microsoft

Високотехнологична чувствителност дава светлина за Surface Pen така, че той да работи, както химикалка върху хартия. Използвайте Surface Pen, за да отворите OneNote или да активирате Cortana, истинският ви персонален цифров помощник. Тя предлага организационни умения за хората и въз основа на местоположението индикира с напомняния, дори следи за вечерните ви резервации или време за отдих. Surface Pro 4 също така ползва и най-новата технология за разпознаване на лицето чрез камерата му и ще ви даде достъп без парола само, като ви види.

Готов за вашите Бизнес иновации

Surface Pro 4 може да се справи с всяка задача, докато безпроблемно се обединява с вашата съществуваща IT инфраструктура. Построен с TPM (Trusted Platform Module) чип за сигурност, информацията в устройството е защитена на високо ниво, защото е криптирана. Можете също да използвате BitLocker, нов корпоративен метод за защита на данните, Trusted Boot, и Windows Defender се грижат до вашата информация да не се пропусне зловреден софтуер във вашите поверителни данни. Вашият IT специалист може да настрои вашия ПРО Таблет, като го присъедини към домейн за управление, за да използва инструменти, като: Active Directory, SCCM, и Air Watch.

Пълна еволюция в света на Таблетите

Уникални характеристики!Ненадмината по бързина операционна система!Софтуер, който прави вашата Про джаджа в пълноценен заместник на стария ви нов лаптоп!Може лесно да се превърне в лаптоп и гейм станция!

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!