Петък, 30 Май 2014

Altech Team

Версия за печат
С настъпващото лято, екипът на Алтех иска да зарадва всички свои клиенти с една свежа игра.

Всеки ден даваме всичко от себе си, за да оправдаем доверието, което ни оказвате, поръчвайки продукти от каталога ни. Вярваме, че технологията е нещото, което обединява всички ни. Предоставя ни неограничени възможности за развитие и растеж. Или иначе казано – благодарение на технологията правим крачка към иновацията.

Броени дни преди настъпването на лятото, искаме да ви кажем едно голямо „Благодаря!“, като направим няколко подаръка. Ако сте любопитни какво сме ви приготвили, прочетете правилата на първата ни лятна томбола по-долу.

Правилата

1.     Посетете уебсайта на Алтех – www.altech.bg и изберете свой любим артикул

Може да бъде джаджа, която вече сте закупили. Може да бъде и нещо, което наистина, ама наистина искате да притежавате! Не забравяйте, че основното условие е да оставите мнение за артикул, който наистина ви харесва.

 

2.     Споделете мнението си за избрания продукт

Защо избрахте точно този продукт? Какво ви привлече в него? Оставете искреното си мнение за артикула, като напишете кратко текстче с коментар в полето „Мнения“, под техническите характеристики на избрания продукт. Текстът трябва да бъде с дължина минимум 100 символа.

 

3.     Публикувайте коментара си заедно с линка към продукта на Вашата  стена и нашата фен страница във Facebook.

За целта трябва да копирате линка към продукта и оставеното от вас мнение, като ги публикувате на стената на Алтех – http://www.facebook.com/altech.bg

 

Наградите

Двама от вас ще получат ваучери на стойност 25лв., които ще може да използвате до края на месец юли. Няма да издаваме голямата награда. Жокер: мобилна, компактна и стилна джаджа, както и отлична компания за приближаващото се лято. Може да публикувате предположенията на стената ни.

 

Краен срок

Крайният срок за публикуване на коментари, които участват в томболата за голямата ни награда, е 30-ти юни, 2014г. Коментари, публикувани след крайната дата за включване в играта, ще бъдат автоматично включени в следващата ни лятна томбола.

( 6 гласа )
56
Напишете мнение