Сряда, 7 Октомври 2015

alex

Версия за печат


Toshiba обяви обновената гаранция No Matter What  с 5 компонента, които дават пълна защита

Toshiba обяви своята обновена гаранция No Matter What, която ще се предлага до 31-ви март 2016 г. Потребителите, които са закупили отговарящ на условията на програмата лаптоп, могат да го регистрират от днес за гаранцията на адрес www.nomatterwhatguarantee.com в рамките на 14 дни от датата на покупка. Програмата осигурява всеобхватна защита и се предлага безплатно за всички потребителски лаптопи на компанията от сериите Satellite, Qosmio, Chromebook и KIRA, в това число и хибридните устройства.

 

Обновената гаранция включва 5 различни компонента – разширена 3-годишна международна гаранция на лаптопа и защита през първата година от случайна повреда, кражба и загуба на данни, както и лиценз McAfee LiveSafe.

 

Удължена гаранция

Toshiba предлага на клиентите още по-атрактивни гаранционни условия с No Matter What Guarantee. Потребителите могат да бъдат спокойни, че в случай на неизправност, която се покрива от стандартната гаранция, техният лаптоп вече ще разполага не с едногодишна или двугодишна, а с тригодишна при това международна гаранция.

 

Случайна повреда

Защитата при случайна повреда е един от най-важните елементи на гаранцията с оглед на динамичния начин на живот, който водим и потенциално по-високия риск от непредвидени инциденти. Без значение дали ще изпуснете своя лаптоп или ще разлеете случайно кафе върху него, гаранцията No Matter What ще ви предложи безплатен ремонт или замяна на лаптопа с чисто нов.

 

Кражба

За тези от вас, които често използват своя лаптоп на публични места или по време на път, рискът от кражба не може да бъде игнориран. В неприятния случай на подобен инцидент потребителите на Toshiba, които са се регистрирали за гаранцията No Matter What, ще могат да получат безплатна подмяна на откраднатия лаптоп със същия чисто нов или еквивалентен на предишния модел.

 

Възстановяване на данни

В днешно време разчитаме на своите лаптопи да бъдат пазители на всички наши дигитални спомени, така че евентуален дефект може да има катастрофални последствия за нашите ценни спомени. С възстановяването на данни, като компонент от гаранцията No Matter What, Toshiba ще подмени дефектния твърд диск и ще направи всичко възможно да възстанови загубената информация.

 

McAfee LiveSafe

Гаранцията No Matter What не се грижи само за възстановяване на щетите от различни инциденти. Toshiba също така предлага едногодишен лиценз за McAfee LiveSafe за тези, които се регистрират за гаранцията. Безплатният едногодишен лиценз предоставя вградени антиспам защити и родителски контрол и дава допълнителна сигурност за данните на потребителите и тяхната идентичност в интернет като защитава устройството от зловреден и шпионски софтуер, нежелани програми и други заплахи в онлайн пространството.

Общите условия на NMWG и McAfee LiveSafe са налични за изтегляне на адрес: http://www.toshiba.bg/innovation/generic/nomatterwhatguarantee

Ето и лаптопите, които участват в тази програма - altech.bg/bg/laptopi_toshiba

( 2 гласа )
52
Напишете първи мнение!