Сряда, 17 Ноември 2010

Altech Team

Версия за печат

Transcend Information, Inc днес обяви добавянето на 64GB модели към своята Ultra Speed серия USB флаш памети. С невероятната си комбинация от капацитет за съхранение и производителност при прехвърляне, JetFlash 600 и JetFlash 620 флаш паметите могат да задоволят и най-взискателните потребители, като им позволява да запишат много повече информация за значително по-малко време.

Трудно е да си представим с колко много файлове и данни може да се оперира в тази ера на информационна експлозия. Transcend Ultra Speed USB флаш устройства вече се предлагат в огромния 64 GB капацитет за съхранение, което позволява на потребителите да съхраняват над 16 000 висококачествени снимки или песни, 640 минути Full HD видео, или привидно неограничен брой документи - всички в едно малко по размер устройство.

Като се възползват напълно от двуканалната технология, Transcend Ultra Speed серия USB флаш памети достигат скорости на четене до 32 MB / сек и запис до 18 MB / s. Това драстично скъсява времето за трансфер, което ги прави идеални за пренос на големи обеми от данни като музика, снимки и дори Full HD видео. 

За добавка, JetFlash 620 идва в пакет със специалният софтуер на Transcend JetFlash SecureDrive. Мощният софтуер спомага за опазване на поверителните данни на потребителите, чрез създаване на частни, защитени с парола области на техния JetFlash, като се гарантира, че техните поверителни данни никога няма да попаднат в ръцете на хакери, колеги "с голям нос", любопитни членове на семейството или крадци на самоличности.

Както лъскавият черен JetFlash 600, така и бляскавият бял JetFlash 620 се предлагат в 4GB, 8GB, 16GB, 32GB и 64GB капацитет, и имат Transcend Limited Lifetime гаранция. Потребителите могат да изтеглят и инсталират безплатно JetFlash Elite инструменти за управление на данни върху устройството JetFlash за подобряване на мобилната им продуктивност.

Източник: Techpowerup

( 1 гласа )
51
Напишете първи мнение!