Cashback промоция от ASUS при покупка на избрани дъна и видеокарти

Уважаеми приятели, 
В периода 14.08.2017г до 30.09.2017г. стартира промоция с дънни платки и видео карти с марка Asus, при която крайният клиент получава cashback бонус в зависимост от закупената комбинация от дъно + видео карта. Самите продукти и техните комбинации може да видите по-долу!

Важно!

Промоцията е насочена към крайните клиенти и след направената покупка те трябва да я регистрират на този линк като е важно да е  30 дни след покупката и в периода от 14.09 до 29.11.2017г.

     
 

За да се опознаем


 

Здравейте приятели,
стартирахме новата ни програма "За да се опознаем". Идеята е да се видим и да Ви дадем отстъпка в размер на 2% при поръчка през сайта ни и вземане на стоката от магазина ни в гр. София до пазара Иван Вазов (www.altech.bg/bg/contact). По този начин можем да се запознаем, а и Вие да знаете къде се намираме.

     
 

Алтех партньор на Асоциация на Софтуерните Инженери за ITARC 2016

Представяме Ви предстоящата конференция, организирана от Асоциация на Софтуерните Инженери - http://www.ase.bg/ и най-голямата в света организация за ИТ архитекти IASA - http://iasaglobal.org/ - в партньорство с компании като VMWare, Microsoft, SoftServe, SmartIT и други.  

Темите на конференцията са изключително интересни и актуални за всички програмисти и софтуерни инженери

     
 

Canon промо "За да правиш това, което обичаш"

Купи промоционален принтер или многофункционално устройство
и вземи 3г. гаранция и премия брой. 

ЗА ДА ПРАВИШ ТОВА, КОЕТО ОБИЧАШ

Малкият бизнес е изграден на основата на страст и отдаденост. Отдаденост на нещата, които обичаш,  на стремежа да се развиваш и да бъдеш успешен.
Какъвто и да е твоя бизнес, каквато и да е твоята страст, ние искаме да ти помогнем да се фокусираш върху нещата, които обичаш.
Ето защо, ние предлагаме гама принтери и многофункционални устройства, които да изпълняват досадната административна работа с лекота и да отговарят на твоите индивидуални нужди.
От 1 септември до 31 декември 2016г. тези продукти са с 3 години удължена гаранция и премия в брой, за да се съсредоточиш върху наистина важните за теб неща и да правиш това, което обичаш.

     
 

Nikon 1 J5 - Кинематографска камера в джоба ви

Nikon 1 J5

Сериозната фотография изисква сериозен фотоапарат. Това е Nikon 1 J5. стилен, богат на функции и бърз. Висок клас, 20 кадъра в секунда с непрекъснато снимане с AF, 20,8–мегапикселови изображения. Голям CMOS сензор, задно осветен, с незначително време на закъснение по време на снимане, с този фотоапарат може да уловите моменти и HD филми, които с огледално-рефлексни фотоапарати пропускате. Лек и компактен, но напълно оборудван с професионални контроли. Натурална форма за ръката и с истински външен вид. Всичките екстри и възможности с които разполага Nikon 1 J5 ви гарантират за професионална перспектива във вашата фотография.

     
 

BOOKEEN Cybook Muse Essential Компактен четец, с HD екран и "edge to edge" дизайн на екрана!

Бизнес ултрабук X1 Carbon

Повърхостта на екрана е абсолютно гладка и плоска- от край до край. Управлението на устройството е лесно благодарение на тъч дисплея и допълнителните механични бутони. С новият HD екран „E Ink Carta“ шрифта и буквите са много по-четливи и ясно изобразени. Нов дизайн със скосени ръбове и дебелина само 8мм.

     
 

Бизнес клас ултрабук с мощна конфигурация и издръжливост Lenovo X1 Carbon

Бизнес ултрабук X1 Carbon

Тънък. Лек. Здрав. За среден калас Ultrabook™ тези атрибути не са често срещани, а в случая X1 Carbon, те са факт и са подчертани с по две черти. Новият X1 Carbon е много различен спрямо останалите устройства от среден и бизнес клас. Корпуса му е подсилен с въглеродни нишки и е преминал тестове за издръжливост в екстремни условия, където доказа и собствената си позиция. Батерията издържа почти цял ден, което гарантира лекия бизнес процес, включва по-бързи, по-мощни възможности за съхранение на данни и има иновативни докинг опции, в това число и безжична.

     
 

Механичната RGB геймърска клавиатура - Logitech G910

Геймърска клавиатура Logitech G910

Клавиатура специално създадена за нуждите на съвременните геймъри. Разполага с програмируеми бутони, адаптивно осветление с избор от 16.8 милиона цвята, Romer-G™ технология превключваща бутоните 25% по-бързо от останалите. Превърнете дисплея на вашия мобилен телефон или таблет в активна док станция, чрез която имате пълен контрол и мониторинг в реално време. Всеки един бутон има потенциала да издържи на 70 милиона клика. Формата на борда е разработен така, че да щади натоварването на китката и пръстите.