Разбиващо Предизвикателство с много награди!

Вижте как да се включите в „Разбиващото Предизвикателство“ на фирма „Алтех“ за месец Февруари. Много щастливи награди чакат своите собственици. Забавлявайте се с нас :)

     
 

Canon промо "Премия в брой и 3 години гаранция"

Logo

badge_bg

Спестете и се насладете на повече спокойствие с  3-години гаранция от Canon. 

При закупуване на избрани принтери Canon между 1.1.2018 и 31.12.2018 година

Промоция Премия в брой и 3 години гаранция

     
 

Промо до 31.12.2017 MSI X299 / Z370 дънни платки с ключ за Assassin‘s Creed® Origins

 

Вижте повече тук

https://se.msi.com/Promotion/assassins-creed-origins-bundle-motherboard

Внимание: Изисква се регистрация на закупения продукт като се следват стъпките от линка по-горе. Клиентът получава ключ за играта оттам.

     
 

Cashback промоция от ASUS при покупка на избрани дъна и видеокарти

Уважаеми приятели, 
В периода 14.08.2017г до 30.09.2017г. стартира промоция с дънни платки и видео карти с марка Asus, при която крайният клиент получава cashback бонус в зависимост от закупената комбинация от дъно + видео карта. Самите продукти и техните комбинации може да видите по-долу!

Важно!

Промоцията е насочена към крайните клиенти и след направената покупка те трябва да я регистрират на този линк като е важно да е  30 дни след покупката и в периода от 14.09 до 29.11.2017г.

     
 

За да се опознаем


 

Здравейте приятели,
стартирахме новата ни програма "За да се опознаем". Идеята е да се видим и да Ви дадем отстъпка в размер на 2% при поръчка през сайта ни и вземане на стоката от магазина ни в гр. София до пазара Иван Вазов (www.altech.bg/bg/contact). По този начин можем да се запознаем, а и Вие да знаете къде се намираме.

     
 

Алтех партньор на Асоциация на Софтуерните Инженери за ITARC 2016

Представяме Ви предстоящата конференция, организирана от Асоциация на Софтуерните Инженери - http://www.ase.bg/ и най-голямата в света организация за ИТ архитекти IASA - http://iasaglobal.org/ - в партньорство с компании като VMWare, Microsoft, SoftServe, SmartIT и други.  

Темите на конференцията са изключително интересни и актуални за всички програмисти и софтуерни инженери

     
 

Nikon 1 J5 - Кинематографска камера в джоба ви

Nikon 1 J5

Сериозната фотография изисква сериозен фотоапарат. Това е Nikon 1 J5. стилен, богат на функции и бърз. Висок клас, 20 кадъра в секунда с непрекъснато снимане с AF, 20,8–мегапикселови изображения. Голям CMOS сензор, задно осветен, с незначително време на закъснение по време на снимане, с този фотоапарат може да уловите моменти и HD филми, които с огледално-рефлексни фотоапарати пропускате. Лек и компактен, но напълно оборудван с професионални контроли. Натурална форма за ръката и с истински външен вид. Всичките екстри и възможности с които разполага Nikon 1 J5 ви гарантират за професионална перспектива във вашата фотография.

     
 

BOOKEEN Cybook Muse Essential Компактен четец, с HD екран и "edge to edge" дизайн на екрана!

Бизнес ултрабук X1 Carbon

Повърхостта на екрана е абсолютно гладка и плоска- от край до край. Управлението на устройството е лесно благодарение на тъч дисплея и допълнителните механични бутони. С новият HD екран „E Ink Carta“ шрифта и буквите са много по-четливи и ясно изобразени. Нов дизайн със скосени ръбове и дебелина само 8мм.