Canon - "ПРЕМИЯ В БРОЙ" ЗА ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА

ПЪРВАТА ЕМОЦИЯ Е НАЙ-СИЛНА!

Това лято е за историите, които се случват за първи път. Опитай храна, която не си ял, отиди на място, на което не си бил, покори връх, който не си изкачвал, излез и направи нещо за първи път, защото първите емоции са най-силни.

Всеки път, в който опиташ нещо ново, улови го с твоята камера Canon и изживявай емоцията отново и отново. Споделяй я с приятели, забавлявай се, дай живот на следващите си първи истории.

Възползвай се от лятната промоция на Canon, в рамките на която ще получиш „премия в брой“ при покупка на избрани фотоапарати, обективи и фото принтери.

Промоцията е валидна от 14.05.2018г. до 31.07.2018г. В сила са условия на промоцията.

     
 

Върхово представяне: OLED 55 C7 от LG


Да наречем 55 инчовият OLED55C7V (накратко С7) от LG нещо по-малко от „успешен“ би било значително подценяване. Може би най-силният модел в този клас, ....

     
 

Разбиващо Предизвикателство с много награди!

Вижте как да се включите в „Разбиващото Предизвикателство“ на фирма „Алтех“ за месец Февруари. Много щастливи награди чакат своите собственици. Забавлявайте се с нас :)

     
 

Canon промо "Премия в брой и 3 години гаранция"

Logo

badge_bg

Спестете и се насладете на повече спокойствие с  3-години гаранция от Canon. 

При закупуване на избрани принтери Canon между 1.1.2018 и 31.12.2018 година

Промоция Премия в брой и 3 години гаранция

     
 

Промо до 31.12.2017 MSI X299 / Z370 дънни платки с ключ за Assassin‘s Creed® Origins

 

Вижте повече тук

https://se.msi.com/Promotion/assassins-creed-origins-bundle-motherboard

Внимание: Изисква се регистрация на закупения продукт като се следват стъпките от линка по-горе. Клиентът получава ключ за играта оттам.

     
 

Cashback промоция от ASUS при покупка на избрани дъна и видеокарти

Уважаеми приятели, 
В периода 14.08.2017г до 30.09.2017г. стартира промоция с дънни платки и видео карти с марка Asus, при която крайният клиент получава cashback бонус в зависимост от закупената комбинация от дъно + видео карта. Самите продукти и техните комбинации може да видите по-долу!

Важно!

Промоцията е насочена към крайните клиенти и след направената покупка те трябва да я регистрират на този линк като е важно да е  30 дни след покупката и в периода от 14.09 до 29.11.2017г.

     
 

За да се опознаем


 

Здравейте приятели,
стартирахме новата ни програма "За да се опознаем". Идеята е да се видим и да Ви дадем отстъпка в размер на 2% при поръчка през сайта ни и вземане на стоката от магазина ни в гр. София до пазара Иван Вазов (www.altech.bg/bg/contact). По този начин можем да се запознаем, а и Вие да знаете къде се намираме.

     
 

Алтех партньор на Асоциация на Софтуерните Инженери за ITARC 2016

Представяме Ви предстоящата конференция, организирана от Асоциация на Софтуерните Инженери - http://www.ase.bg/ и най-голямата в света организация за ИТ архитекти IASA - http://iasaglobal.org/ - в партньорство с компании като VMWare, Microsoft, SoftServe, SmartIT и други.  

Темите на конференцията са изключително интересни и актуални за всички програмисти и софтуерни инженери