Сряда, 14 Август 2013

Altech Team

Версия за печат

ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА
Bitdefender Antivirus Plus е признат за Антивирус на годината. С ненатрапчивата и изключително бърза технология на сканиране, той предлага съществена и тиха защита от електронни заплахи.

• Най-добрата защита срещу вируси и шпионски софтуер

• Изключителна бързина. Ненатрапчив. С новата технология Bitdefender Photon™

• Защитава онлайн транзакции. Защитава вашата цифрова идентичност.

• Няма изчакащи прозорци. Няма необходимост от конфигуриране. Насладете сене функцията Bitdefender Autopilot™

Ново! Bitdefender Photon™ - иновативна антивирусна технология, която увеличава скоростта на сканиране, като постепенно се адаптира към вашия компютър. Видимо подобрява скоростта и производителността на вашият компютър.

Подобрен! Bitdefender Safepay™ - Автоматично стартира всички ваши страници за онлайн банкиране в отделен, защитен браузър и пази всички необходими креденции на сигурно и лесно достъпно за вас място.

Ново! Wallet - Съхранява вашите данни и автоматично ви регистрира в любимите си сайтове, имейли и приложения.
Ново! Security Report - Тази нова функция представя цялостен поглед върху статусът ви за сигурност за изминалата седмица, включително сканирания и дезинфекции, нерешени въпроси, ако има такива и начини за отстраняването им, както и препоръки и уведомления за неизползвани функции.

Bitdefender Autopilot™ - предоставя безпроблемна работа, като избира оптималните настройки за защита, вместо Вас. Без изкачащи прозорци, без появяващи се сигнали и предупреждения, без необходимост от предварителни конфигурации.

Social Network Protection - Bitdefender Safego™ филтрира и блокира специфични за социалните мрежи заплахи, като сканира всеки линк, който получавате от приятели в социалните мрежи Facebook и Twitter, наблюдава настройките за сигурност и още много други!

Search Advisor - Филтърът на линкове разчита на информция от Bitdefender

Cloud услугата, за да открие и разпознае зловредния софтуер и опитите за фишинг атаки в резултатите, получени от търсачките Google и Bing.
Personal Data Filter - Спира изтичането на лични данни и информация от компютъра Ви.
Antiphishing - Анализира и блокира страници които съдържат различни измами и фишинг заплахи.
Chat Encryption – Вашите лични разговори в Yahoo! Messenger се криптират.
И още:
Security Widget - Ви позволява да следите всички задачи свързани със сигурността, плюс възможността лесно да изтеглите и сканирате файлове директно на Вашия десктоп!
MyBitdefender dashboard - Вижте цялата информация за вашия софтуер и услуги във Вашия собствен MyBitdefender dashboard. Достъпен от всякъде, по всяко време, от всяко свързано с интернет устройство.
Remote Management – Можете отдалечено да сканирате и поправяте проблеми със сигурността на всички ваши устройства защитени с Bitdefender, по всяко време през уеб профилът ви в MyBitdefender.
USB Immunizer - Имунизира против вируси всеки един флаш драйв, свързан към компютъра, за да не се притеснявате повече от вирусите пренасяни с флашки и USB дискове.
Active Virus Control - Проактивна, динамична сканираща технология, която наблюдава в реално време поведението на процесите изпълняващи се на компютъра и маркира подозрителните процеси.
Rescue Mode - Ако заплахи, като т.н. "rootkit" не могат да се премахнат директно в операционната среда на Windows, компютъра се рестартира в Rescue mode - представляващ сигурна среда, в която можете да почистите и поправите повредените от вируси файлове.
Vulnerability Scanner - Това е скенер, който проверява вашата система за липсващ или остарял софтуер, липсващи кръпки в защитата на Windows, както и за потенциално несигурни настройки.

Bitdefender Comparison
( 1 гласа )
51
Напишете първи мнение!